Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

ZZ platen huren voor uw wagen

Bent u op zoek naar een partner waar ZZ platen huren in Limburg geen probleem is? Wenst u met uw wagen voor verkoop naar de keuring te rijden? Wilt u uw auto overdragen? Zijn er aanvragen om een proefrit te maken? Dan kan u beroep doen op deze platen om uw voertuig op een wettelijke manier te verplaatsen. Huur ze vandaag nog bij KV CAR CLEANING!

Toepassingen van ZZ platen

ZZ platen huren kan voor verschillende toepassingen. KV CAR CLEANING in Limburg kan u helpen om hiervan gebruik te maken. Denk maar aan nummerplaten voor proefritten en meer. Zo kan u hier terecht voor de volgende situaties, waarbij u een voertuig correct dient te verplaatsen op de openbare weg:

  • Na montage of herstelling van een voertuig, om ze af te stellen of om hun goede werking na te gaan
  • Voor demonstratie
  • Om een voertuig te verkopen of over te dragen
  • Om naar de technische keuring te rijden
  • Voor het uitvoeren van proeven tijdens de gelijkvormigheidsprocedure
  • Om naar een ontschepingspunt te rijden

Meer diensten

Bij KV CAR CLEANING kan u terecht voor een waaier aan diensten, gerelateerd aan uw voertuig. Zo kan u hier terecht voor een grondige poetsbeurt. Zowel een interieur- als exterieurreiniging, een coating of het polieren van de carrosserie kan u hier laten uitvoeren. Zaakvoerder Kristof Van Genechten staat op een uitstekende service en geleverde kwaliteit. Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie of hebt u verdere opmerkingen? Wenst u een afspraak te maken of een prijsofferte aan te vragen? Neem dan contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.