Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Polieren van carrosserie voor een nieuwe uitstraling

KV CAR CLEANING - PolierenWenst u dat uw auto glanst zoals de dag toen u deze kocht? Wilt u uw wagen laten kleien of waxen? Bent u geïnteresseerd in het polieren van de carrosserie in Limburg zodat uw auto er weer als nieuw uitziet? Dan kan u terecht bij deze expert ter zake. KV CAR CLEANING is gespecialiseerd en staat voor kwaliteit en een uitstekende klantenservice.

Polieren, kleien of lakbehandeling

Maak komaf met ondiepe krassen, vuil en vet door het polieren van de carrosserie van uw wagen. Na deze lakbehandeling ziet uw wagen er weer als nieuw uit. De auto wordt eerst gewassen zodat er gewerkt kan worden op een schone ondergrond. Zo voorkomt u extra krassen in uw lak. Door het kleien van uw wagen worden ook hardnekkige vervuilingen weggewerkt, denk maar aan boomhars, teer en insecten. Nadien zal uw wagen gepolierd worden. Dit wil zeggen dat alle oneffenheden op uw lak worden gecorrigeerd en dofheid wordt weggewerkt. Bij deze behandeling wordt er gestreefd naar een maximale glans en een uitstekend eindresultaat!

Venere en Cupido zijn onze professionele bekende waxen.

Koplampenbehandeling

Voor een professionele koplampenbehandeling in het Limburgse Limburg kan u ook terecht bij KV CAR CLEANING. Dit autoverzorgingsbedrijf zorgt niet enkel voor uw interieur- en exterieurreiniging of een coating, maar ook voor een kwalitatieve koplampenbehandeling bent u hier aan het juiste adres. Zij zorgen voor een grondige reiniging door op te schuren en te polieren. Dit is essentieel voor de zichtbaarheid wanneer het donker is.