Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Keuren van wagens? Geef het in handen van deze expert!

KV CAR CLEANING - Wagen keuringenWanneer uw wagen gekeurd moet worden, kan u dit overlaten aan KV CAR CLEANING. Deze expert staat in voor de rit van en naar de keuring zodat u geen uren moet wachten en kostbare tijd verliest. Voor het keuren van wagens in Limburg kan u dus terecht bij deze speciaalzaak.

Keuring zonder zorgen

Wanneer uw auto gekeurd moet worden, is dat een tijdrovende taak. Niet enkel van en naar de keuring rijden, maar ook de wachttijden daar kunnen enorm oplopen. Hebt u zelf geen tijd vrij in uw agenda, maar moet uw wagen wel dringend door de keuring? Wilt u dit graag overlaten aan een dienst die dit voor u in handen neemt? Dan kan u een afspraak maken met KV CAR CLEANING in Limburg. Hier kan u uw auto achterlaten terwijl u ander werk kan verrichten. In tussentijd gaan zij met uw voertuig naar de keuring. U hoeft zich er niets van aan te trekken. Later op de dag kan u uw auto opnieuw komen oppikken, wanneer het u past. Zaakvoerder Kristof Van Genechten zorgt voor een uitstekende afhandeling van de diensten tegen een scherpe prijs. Het keuren van wagens gebeurt op deze manier in een mum van tijd, zonder dat u er zich als eigenaar druk om moet maken.

Andere diensten

Bij KV CAR CLEANING kan u ook terecht voor een waaier aan andere diensten, gerelateerd aan uw voertuig. Zo kan u hier ook langskomen voor een grondige poetsbeurt. Zowel een interieur- als exterieurreiniging, een coating of het polieren van de carrosserie kan u hier laten uitvoeren. Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie of hebt u verdere opmerkingen? Wenst u een afspraak te maken of een prijsofferte aan te vragen? Neem dan contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.