Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Een interieurreiniging van A tot Z

KV CAR CLEANING - Interieur Bent u op zoek naar een specialist in cardetailing? Wilt u in het specifiek gaan voor een interieurreiniging in Limburg? Dan kan u terecht bij KV CAR CLEANING. Dit bedrijf zorgt ervoor dat uw wagen tot in de puntjes wordt gepoetst met oog voor detail en schoonmaakproducten die de materialen van uw voertuig niet aantasten. Kwaliteit wordt steeds gegarandeerd.

Volledige dieptereiniging

Een gepoetste wagen geeft altijd dat tikkeltje extra. Houdt u van uw voertuig? Hebt u graag dat het blinkt? Dan is een volledig dieptereiniging exact wat u nodig heeft. Met aangepaste methodes zorgt KV CAR CLEANING uit Limburgvoor een interieurreiniging van A tot Z. Uw volledige interieur en de kofferruimte van uw wagen worden met een diepte- en stoomreiniging onder handen genomen. Zo worden matten, tapijten en stoffen zetels gereinigd met een shampoo-extractie. Hebt u een lederen binnenbekleding? Ook dan kan u uw wagen met een gerust hart achterlaten bij deze experts. Door het gebruik van een pH-neutrale ledercleaner en een nabehandeling met conditioner zal uw leder er weer helemaal proper uitzien zonder dat het materiaal beschadigd wordt door bepaalde producten. Ook de ramen van uw wagen worden gepoetst met een glashelder resultaat.

Ozonbehandeling

Houdt u van een wagen die ruikt als nieuw? Dan kan een Ozonbehandeling de perfecte oplossing bieden voor het opfrissen van uw auto. Vieze geurtjes worden voorgoed uit het voertuig verwijderd. Hebt u verder nog vragen? Wilt u ook een exterieurreiniging? Aarzel dan niet en neem contact op voor een afspraak of meer informatie over de aangeboden diensten. Dit kan via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.