Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Een exterieurreiniging laat uw wagen weer blinken

KV CAR CLEANING - Exterieur Is uw wagen aan een poetsbeurt toe? Wilt u een professionele reiniging van uw carrosserie? Bent u op zoek naar een speciaalzaak die gespecialiseerd is in cardetailing? Dan kan u bij KV CAR CLEANING terecht voor uw exterieurreiniging in Limburg. Uw wagen zal er binnen de kortste keren weer uitzien als nieuw. Kom vandaag langs of maak een afspraak!

Polieren van de lak

Uw wagen rijdt door regen en wind en moet heel veel weersinvloeden trotseren. De blinkende uitstraling van uw voertuig kan daardoor beetje bij beetje worden aangetast. Om uw lak weer optimaal te laten blinken kan u uw wagen laten polieren. U kan hiervoor beroep doen op de schoonmaakdiensten van KV CAR CLEANING in Limburg. Lichte beschadigingen zoals krasjes van takken of de doffe uitwerking van vuil worden op die manier verwijderd en tot het minimum beperkt. Ook de kleur van uw wagen krijgt op deze manier een boost.

Andere diensten

Buiten een exterieurreiniging kan u ook kiezen om uw wagen aan de binnenzijde te laten poetsen. Zowel stoffen als lederen binnenbekleding kan onder handen worden genomen door deze specialist in schoonmaaktechnieken voor uw wagen. Maak een afspraak voor uw exterieur- of interieurreiniging en laat uw auto weer blinken als nieuw. Ook voor het polieren van de carrosserie of een coating bent u hier aan het juiste adres. Neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen. Deze specialist staat steeds voor u klaar met professioneel advies.