Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Kies voor een extra bescherming met een coating

KV CAR CLEANING - Lak coating & waxen Een goede conditie van uw lak zorgt ervoor dan uw wagen blinkt of niet. De uitstraling is afhankelijk van de toestand van de bovenste laag van uw wagen. Is die licht bekrast? Zijn er weersinvloeden die uw lak parten spelen gedurende de jaren? Wilt u een extra bescherming aan laten brengen? Dan kan u beroep doen op de professionele technieken van KV CAR CLAENING voor een deskundige coating in Limburg. Hier wordt gewerkt met veel kennis ter zake, kwalitatieve producten en professionele machines.

Waxing

Is de lak van uw wagen gewoon wat dof en kan een goede waxbeurt soelaas brengen? Maak dan een afspraak bij KV CAR CLEANING in Limburg. Deze expert waxt uw wagen van begin tot einde en geeft uw voertuig een gloednieuwe uitstraling. De professionele producten, de deskundige technieken en de uitstekende service zorgen ervoor dat uw wagen weer spik en span buitenrijdt.

Coating

Wilt u zeker zijn van een langdurig en blijvend resultaat? Dan kan u kiezen voor een coating. Deze techniek zorgt ervoor dat er een extra beschermlaag op de lak van uw wagen wordt aangebracht. Het heeft een vuilafstotende werking waardoor de poriën van uw wagen niet gevuld worden met stof en andere vervuiling dat u onderweg tegenkomt. Uw lakoppervlakte blijft veel langer proper en weersinvloeden hebben minder kans om in te werken op uw wagen.

Wij hebben een coating naar gelang de wensen van de klant. Of het nu de prioriteit is om uw wagen extra te laten blinken, de laklaag extra te beschermen tegen extreme weersomstandigheden of de levensduur te verlengen, bij KV Car Cleaning in Limburg kan u hiervoor zeker terecht. Naar gelang de wensen van de klant kunnen wij de juiste coating aanraden en plaatsen. We werken enkel en alleen met de beste coatings die er momenteel op de markt bestaan, onder meer van #Labocosmetica.

Het plaatsen van een coating varieert tussen een 2-jaarlijkse of een 6-jaarlijkse coating, steeds geplaatst met garantie en voorzien van een certificaat.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van de vele diensten van KV CAR CLEANING? Dan kan u contact opnemen met deze speciaalzaak in Limburg via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Buiten een coating kan u ook kiezen voor het polieren van de carrosserie, een interieur- of exterieurreiniging. Laat u bijstaan met professionele adviezen voor een gewenst eindresultaat.