Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#AQUAVÈLOX creëert een hydrofobe afdichtingslaag op de voorruit en op alle glazen oppervlakken, waardoor water en verontreinigingen snel kunnen worden afgestoten, wat actief bijdraagt ​​aan de verkeersveiligheid.
Dankzij #AQUAVÈLOX blijft het oppervlak van het glas lang glad en beschermd tegen water en vuil, allemaal met een ongebruikelijke snelheid en gebruiksgemak voor dit type product.

Met slechts één toepassing van #AQUAVÈLOX blijft de voorruit veel langer schoon en worden insecten en verontreinigingen snel en gemakkelijk verwijderd. Het product is bestand tegen herhaalde wasbeurten en ruitenvloeistoffen met een hoog alcoholgehalte. #AQUAVÈLOX is in de MAFRA-laboratoria uitgebreid onderzocht, ontwikkeld en getest in samenwerking met de lancering van nieuwe modellen gemaakt door de meest prestigieuze sportwagenfabrikanten ter wereld.

Hoe te gebruiken?

Reinig en ontvet het glas met #ÈNERGO. Gebruik #VÈRITAS verdund 1:5.

Spray #AQUAVÈLOX gelijkmatig op droog glas en verdeel het met horizontale en verticale bewegingen met een foamapplicator of suede doek. Voltooi de behandeling door na te wrijven met een droge microvezeldoek.
De tweede laag, 20 minuten na de eerste aangebrachte laag, versterkt het verdere effect en standtijd. Na het aanbrengen van het product is het na 8 uur volledig geactiveerd.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.