Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#SÀTINO is een effectieve shampoo met een hoog reinigingsvermogen, ideaal voor matte/wraps wagens, die een effectieve bescherming tegen UV-stralen gedurende minimaal 2 weken op het oppervlak achterlaat. De ondoorzichtige oppervlakken hebben in feite specifieke formules nodig die de carrosserie op een duidelijke manier beschermen en reinigen zonder de satijnen afwerking te veranderen. De zelfdrogende eigenschap van #SÀTINO vergemakkelijkt duidelijk de daaropvolgende droogfase en is volkomen veilig op de reeds eerder aangebrachte beschermingen.

Gekenmerkt door een hoog smeervermogen, laat #SÀTINO de zijdezachtheid van de carrosserie onveranderd in volledig respect voor de matte afwerking. Dankzij de eenvoudige spoeling voorkomt het de vorming van strepen en halo's tijdens de droogfase. De aanwezigheid van sequestreermiddelen, waarvan het doel is om de calcium- en magnesiumdeeltjes van het water af te trekken die de opbrengst van het product verstoren, waardoor de oppervlakteactieve stoffen vrij blijven om op hun best te werken, betekent dat #SÀTINO onmisbaar is, zelfs op normale verven in aanwezigheid van hard water voor normaal onderhoud wassen. #SÀTINO is uitgebreid onderzocht, ontwikkeld en uitgebreid getest in de MAFRA-laboratoria in samenwerking met de lancering van nieuwe modellen gemaakt door de meest prestigieuze sportwagenfabrikanten ter wereld.

Hoe te gebruiken?

#SÀTINO is extreem geconcentreerd en bijzonder effectief in een 1:60 verdunning. Was het voertuig met een microvezelhandschoen, spoel daarna met koud water en droog met een microvezeldoek. Alle referenties van de #LABOCOSMETICA-lijn profiteren van de geweldige ervaring die MAFRA heeft opgedaan met de ISO 14001-certificering: de richtlijnen zorgen in feite voor een geleidelijke minimalisatie van de milieu-impact van de producten en het waterverbruik.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.