Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#Labocosmetica #NEVE is een wonder uit de chemie: een neutrale schuimshampoo met de kracht van een alkaline! Nooit was een neutrale pH-shampoo zo effectief tegen vuil.

#NEVE is een geconcentreerde mix van zeer biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stoffen, vrij van fosfaten, zodanig geformuleerd dat ze zich lang aan het oppervlak hechten, grondig reinigen, om allerlei soorten vervuiling veilig te gaan verwijderen

#NEVE is veilig op elk oppervlak, zelfs de meest delicate pakkingen en metalen lijstwerk.

Dankzij de sterke aanwezigheid in de samenstelling van calciumcarbonaat-sequestreermiddelen, slaagt #NEVE erin om hoge prestaties te behouden, zelfs in aanwezigheid van hard water, waardoor het risico op het achterblijven van residuen tijdens het drogen wordt verminderd.

#NEVE is zeker veilig in gebruik op elke type bescherming, of het nu gaat om wassen, sealants of nanotechnologie coatings. De verfijnde samenstelling van #NEVE maakt deze shampoo veilig, zelfs bij gebruik in de zon.

Hoe te gebruiken?

#Labocosmetica beveelt een minimale verdunning van 1:25 – maximaal 1:50 aan. Extreem geconcentreerd product en dan worden de verdunning gerespecteerd. Overdosering van #Neve zou een te zwaar schuim veroorzaken met verlies van hechting op het oppervlak tot gevolg. #NEVE kan ook worden gebruikt als een klassieke voorwas spray. In dit geval variëren de aanbevolen verdunningen van puur tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.