Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#VÈRITAS is de must have ontvetter, essentieel voor het aanbrengen van de coating of sealants. Je kan #VÈRITAS ook op een innovatieve manier gebruiken als een extra controle op de levensduur van de coating tijdens de wasfase.

#VÈRITAS kan ook worden gebruikt als levenslijn tijdens het aanbrengen van een beschermende coatingvlek: in het geval dat er wat residu achterblijft of het behandelde oppervlak dat bijzonder gevoelig is, zal #VÈRITAS elk spoor van product op een eenvoudige manier elimineren en kunt u de bewerkingen herhalen. #VÈRITAS is uitgebreid onderzocht, ontwikkeld en getest in de MAFRA-laboratoria in samenwerking met de beste internationale detailleringscentra.

Hoe te gebruiken?

#VÈRITAS kan puur of verdund worden tot 1:5. Puur om oude beschermingen te elimineren of problemen op te lossen tijdens het aanbrengen van een coating. 1:1 als een controle in de spot-testfase, terwijl van 1:3 tot 1:5 als een normale post-polijsttest. In geval van puur product, spray #VÈRITAS op een microvezeldoek en breng het dan over het oppervlak.

In het geval van een verdund product, spray het rechtstreeks op het oppervlak. Spuit het pure product niet rechtstreeks op de carrosserie. Om de staat van de coating te controleren, na het wassen van de auto en met de machine nat, spray #VÈRITAS op het oppervlak van de motorkap op een afstand van 60 cm en spoel na met een waterstraal.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.