Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Product geschikt voor bijzonder vuile of gereviseerde auto's. #Ductile is een zeer geconcentreerd veelzijdig reinigingsmiddel met een hoog reinigingsvermogen, effectief op alle soorten oppervlakken, zowel binnen als buiten de auto. Het product is goedgekeurd door Alcantara voor het verwijderen van hardnekkige vlekken zoals dranken of organische en vettige resten zonder de stoffen te bleken.

De innovatieve kationogene oppervlakteactieve stoffen maken het mogelijk om stoffen zacht en donzig te laten, wat ongebruikelijk is voor een APC. Gebruik voor een zachte en diepe reiniging van kunststoffen een borstel om een ​​gemakkelijk verwerkbaar schuim te maken en een nieuwe afwerking te krijgen. Dankzij de "Odor Block" -technologie neutraliseert het ongewenste en onaangename geuren in de passagiersruimte, zoals de sigaret, waardoor een frisse en langdurige geur achterblijft.

Dankzij het uitgebalanceerde schuim is het ideaal om ook te worden gebruikt met afzuig- of stoommachines. De veelzijdigheid van zijn formule maakt het effectief en veilig op zelfs de meest delicate stoffen, ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals olie- en vetvlekken.

Hoe te gebruiken?

Voor externe reiniging van de auto adviseren wij de volgende verdunningen: motoren, lichtmetalen wielen en wielkasten 1: 3, stops en voorwas 1: 20-1: 30 (afhankelijk van het vuil). Voor het reinigen van het interieur adviseren wij de volgende verdunningen: stoffen en tapijt 1:10, kunststof 1:20. De formule laat geen residu achter en is gemakkelijk uit te spoelen.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.