Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#DERMA SEALANT beschermt het leer door een chemisch-fysische barrière te creëren, met behoud van zijn natuurlijke zachtheid en ademend vermogen, de natuurlijke matte afwerking en zijn oorspronkelijke staat. De innovatieve formule bevat extreem gewilde reactieve polymeren die zich aan het oppervlak hechten.

#DERMA SEALANT is volledig op waterbasis en is de definitieve oplossing voor het juiste onderhoud van het leer. Dankzij de AQL-technologie - Active Quaternary Layer (fysieke barrière tegen bacteriële schimmels en gebruikerssporen), gecombineerd met de aanwezigheid van gemodificeerde siloxanen (chemische barrière), creëert #DERMA SEALANT een onzichtbare anti-wrijfcoating die slijtage en biologische achteruitgang van het behandelde oppervlak beschermd, waardoor vroegtijdige veroudering wordt voorkomen en hun duurzaamheid wordt verlengd.

Dankzij de krachtige hydrofobe werking (met een contacthoek van 120 °) is het behandelde oppervlak bovendien bestand tegen vlekken en wordt het beschermd tegen elke kleuroverdracht door het gebruik van stoffen zoals jeans

#DERMA SEALANT laat een aangename geur van nieuwe huid op het oppervlak achter.

Talrijke tests hebben aangetoond dat #DERMA SEALANT geschikt is voor alle soorten leer.

Hoe te gebruiken?

Reinig het leer met "#DERMA CLEANER". Nadat het te behandelen oppervlak is gereinigd, schudt u de fles goed en breng #DERMA SEALANT aan op een FOAM PAD, waarbij u het product in het leer masseert in cirkelvormige bewegingen met lichte druk. Herhaal de handeling na een uur om meer bescherming te verkrijgen. Wrijf niet agressief.

Droogt uitstekend bij kamertemperatuur.

Maximale bescherming wordt na ongeveer 24 uur verkregen, maar het effect van de beschermende werking begint na 20 minuten De bescherming heeft een standtijd van minimaal 3 maanden.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.