Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#DÈRMA CLEANER is een geconcentreerd product met een uitgebalanceerde formule, in staat om elk type lederen bekleding voorzichtig te gaan reinigen. Het leer van de auto’s die niet regelmatig behandeld worden, hebben de neiging om het klassieke glanzende en versleten uiterlijk aan te nemen. #DÈRMA CLEANER is het ideale product om de originele en natuurlijke afwerking van lederen bekledingen na verloop van tijd terug te verkreigen. Het kan zowel als detergent worden gebruikt voor buitengewone reiniging op zeer beschadigde lederen bekledingen en als onderhoudsproduct 1:1. Dankzij de speciale formule verrijkt met verzachtende middelen, reinigt het zonder de lederen oppervlakken uit te drogen, waardoor vroegtijdige veroudering wordt voorkomen en de oorspronkelijke afwerking van de huid wordt behouden. Laat een frisse geur achter op de behandelde oppervlakken.

Hoe te gebruiken?

Extra reiniging: verwijder stof en grof vuil met een stofzuiger. Breng het product rechtstreeks op het oppervlak aan, breng een borstel of zachte borstel aan totdat er schuim ontstaat. Gebruik een zachte microvezeldoek om het product te verwijderen.

Gewone reiniging: verdun het product 1: 1 door rechtstreeks op het oppervlak te spuiten en vervolgens een microvezeldoek te passeren. Gebruik het specifieke product #DÈRMA SEALANT om de behandelde oppervlakken te beschermen en ze waterdicht en elastisch te houden en het risico op barsten te verminderen.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.