Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#VENERE heeft een dubbele functie: het is een afwerkingspolish die de afwerking en de glans aanzienlijk kan verbeteren, maar het is ook een primer voor de #MAGIC3 applicatie waar #CUPIDO wordt aangebracht om de prestaties van de bescherming te verbeteren.

Fijne schuurmiddelen, verfijnde harsen en een hechtende verbeteraar maken het mogelijk om de glans te verbeteren, de diepte van donkere kleuren te verbeteren, de reflecties van de metaalachtige en parelachtige kleuren te benadrukken en een aangenaam zijdeachtig aanraakeffect te geven. #VENERE is een product dat gemakkelijk en snel is aan te brengen, het kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt; extreem geconcentreerd en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen #VENERE creëert een diepe glans en een onvergelijkbare reflectie, vult zelfs de kleinste krassen en laat geen residu achter op rubberen of plastic onderdelen.

Hoe te gebruiken?

Met de hand: twee kleine druppels #VENERE zijn voldoende om een ​​enkel paneel effectief te behandelen. Verwijder residu met een schone microvezeldoek. Met rotorbital-polijstmachine: verdeel een klein product op de pad en verdeel het met snelheden 1-3. #VENERE kan ook worden toegepast met excentrische machines.

Neem #VENERE niet af, maar breng vervolgens- #CUPIDO aan om deze in te werken met #VENERE. Verwijder alles in één simpele beweging  om het polijstwerk te voltooien.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.