Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Genialiteit zit in simpele dingen! Labocosmetica heeft een product ontwikkeld dat een aantal van de problemen oplost die liefhebbers, detailers en professionals dagelijks tegenkomen.

#Comodo is veel meer dan alleen een emmer. Het is een uitvinding dat tot in de kleinste details is bestudeerd om uw comfort tijdens het wassen te verbeteren: een dubbele emmer in een die een grotere stevigheid en hanteerbaarheid garandeert dan de 2 emmer methode.

#Comodo heeft een schaalverdeling die u helpt de juiste hoeveelheid water en product te gieten en bevat een stevig en geïntegreerd rooster op 2 cm van de bodem, om te voorkomen dat het vuil dat door de handschoen of uw spons wordt verzameld naar de oppervlakte stijgt. Het rooster kan eenvoudig worden verwijderd voor onmiddellijk onderhoud.

#Comodo heeft een handvat en hoge stevige wielen zodat het ook op oneffen vloeren kan worden gebruikt. Aan het einde van het wassen opent u eenvoudig de twee kleppen openen om de emmer te legen en te spoelen om zware handelingen te kunnen vermijden.

#Comodo is ontworpen en geproduceerd in Italië!

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.