Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#P-RAY decontamineert de carrosserie, de velgen en het glas van ijzer- en oxide-residuen, veroorzaakt door transport per spoor, tot haltes in de buurt van staalfabrieken of treinstations, stedelijke vervuiling of zure regen. Het product is inert op de carrosserie, de bumpers en de plastic onderdelen en interfereert niet met de eerder aangebrachte beschermingen. Dankzij een exclusief en uiterst effectief mengsel kan #P-RAY ijzerhoudende deeltjes oplossen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd met een waterstraal. Het is essentieel voor het voorbereiden van de carrosserie vóór de polijst- of beschermingscyclus.

Hoe te gebruiken?

Spray puur #P-RAY op de velgen in geval van zware vervuiling of vóór het begin van de polijstcyclus. Gebruik het 1: 1 verdund voor onderhoudswerkzaamheden, op het eerder gewassen oppervlak. Wacht 5-10 minuten: #P-RAY lost alle ijzerhoudende deeltjes op en creëert een paarse vloeistof. Laat het niet opdrogen op het oppervlak. Goed spoelen en, indien nodig, de handeling herhalen.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.