Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

#ÈNERGO verwijdert kalkresten en zure regen van glas en carrosserie, waardoor de decontaminatietijd aanzienlijk wordt verkort. Heel vaak kunnen de kalksteenvlekken niet worden verwijderd met te polijsten: #ÈNERGO is een van de weinige producten die de detailer helpen bij een van de moeilijkste taken, het verwijderen van sporen van kalksteen uit de lak.

De speciale gel-formule is eenvoudig aan te brengen. #ENERGO is ook getest als een effectieve oplossing voor het verwijderen van sporen van coating. Dankzij de formuleringseigenschappen kan #ÈNERGO worden gebruikt als een voorbereiding voor nanocoating op glas om ze te ontvetten en te zuiveren. #ÈNERGO is uitgebreid onderzocht, ontwikkeld en getest in de MAFRA-laboratoria in samenwerking met de lancering van nieuwe modellen gemaakt door de meest prestigieuze sportwagenfabrikanten ter wereld.

Hoe te gebruiken?

In aanwezigheid van sterke kalksteenvlekken die niet zijn verwijderd tijdens de #PURÌFICA behandeling, breng dan #ÈNERGO - verdund van puur (voor zeer ernstige gevallen) tot 1:5 - op een handschoen, breng het aan weg van de zon, één paneel tegelijk en spoelen achteraf na. Men kan ook #ÈNERGO aanbrengen in kleine druppels en direct op het oppervlak aan te brengen of breng dit aan op een microfiber pad, vervolgens verwerk je deze op de carrosserie, laat het 5 minuten zitten of masseer deze in met cirkelvormige bewegingen, uiteraard.

Neem af met een vochtige microvezeldoek. #ÈNERGO beschadigt verven en plastic onderdelen niet, maar in de aanwezigheid van delicate, zachte of unilakken is het raadzaam om voorzichtig te werk te gaan en het gebruik van het zuivere product te vermijden om het uiterlijk van halo's te voorkomen.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.