Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34
KV Car Cleaning

De specialist in cardetailing in Heusden vindt u bij
KV CAR CLEANING

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in autoreinigingen? Wilt u uw wagen vanbinnen en vanbuiten laten opblinken? Bent u geïnteresseerd in een coating of het polieren van de carrosserie? Zoekt u misschien een partner om met uw wagen naar de keuring te gaan? Voor al deze specifieke diensten kan u terecht bij KV CAR CLEANING, uw partner in allround cardetailing in Limburg.

Uitstekende service

Wanneer u de samenwerking met dit bedrijf uit Heusden aangaat, gespecialiseerd in cardetailing, kiest u voor kwaliteit en een uitstekende klantenservice tegen een scherpe prijs. Er wordt steeds gewerkt met uitstekende materialen en duurzame schoonmaakproducten die uw wagen niet aantasten. Alle werken worden met de grootste zorg, de beste technieken en passie voor het beroep uitgevoerd. Een ruime ervaring in de sector speelt dan ook in het voordeel van dit bedrijf. Wanneer het voor u echt niet past om langs te komen, maar uw wagen wel dringend gereinigd moet worden, kunnen wij ook ter plaatse komen en worden zowel de buitenkant als eventueel het interieur onder handen genomen. De diensten kunnen enkel na afspraak worden ingepland!

Ook voor het wagenpark van uw bedrijf kan u beroep doen op KV Car Cleaning uit Limburg. Zowel voor het opblinken van de wagens in uw showroom als voor het reinigen van uw vrachtwagens, camionetten, campers, ... uit uw wagenpark.

Webshop en meer

Zaakvoerder Kristof Van Genechten en zijn partner Yolanda vormen het dynamisch team dat dit bedrijf dagelijks met veel passie runt. Buiten het uitvoeren van autoreinigingen aan uw wagen, kan u ook zelf aan de slag. Bent u op zoek naar de juiste, kwalitatieve en duurzame producten? Die vindt u in de webshop waar alles steeds voorradig is. Er wordt gewerkt met verschillende merken zoals LABO COSMETICA, MAFRA, WORK STUFF, FLEX en RUPES. Volg ook de vele acties zodat u nooit een promotie hoeft te missen.

Hebt u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op!

PROMOTIES

link
 

ADVIESVERLENEND

link

De webshop voor de aankoop van producten voor cardetailing

In deze professionele webshop kan u terecht voor de aankoop van producten voor cardetailing in Limburg. KV CAR CLEANING voert niet enkel een heel aanbod aan diensten uit, zoals interieur- en exterieurreiniging, maar u kan ook zelf aan de slag.

Kwalitatieve producten

Bent u op zoek naar kwalitatieve producten voor cardetailing in Limburg? Wenst u zelf de handen uit de mouwen te steken en uw wagen schoon te maken? Zijn er andere producten voor uw voertuig die u graag wenst aan te schaffen? Bekijk dan het ruime aanbod in de webshop en neem zeker een kijken tussen de autoproducten in promo verder op deze website.

Hebt u nog vragen over het aanbod? Wilt u deze expert inschakelen voor uw cardetailing? Aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.  

Geen product gevonden

Flexibel in communicatie

Bij KV CAR CLEANING in Heusden staat een goede klantenservice centraal. Een flexibele communicatie met de klant is een van de grootste troeven van dit autoverzorgingsbedrijf.