Heeft u nog vragen ?

Contacteer ons op
0477 84 37 340477 84 37 34

Acties De beste autoproducten in promo

Bent u geïnteresseerd in de ruime waaier aan diensten van KV CAR CLEANING? Wilt u via de webshop een aankoop van producten voor cardetailing doen? Bekijk dan hier zeker even de beste autoproducten in promo in Limburg. Zo doet u een goede zaak tegen een scherpe prijs!

Lopende acties

Bekijk hier de lopende acties op de aangeboden diensten van deze speciaalzaak in het onderhoud van uw wagen, het polieren van carrosserie of het aankopen van autoproducten in promo. Hebt u verder nog vragen? Hebt u interesse in een specifiek aanbod? Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met zaakvoerder Kristof Van Genechten uit Limburg voor een antwoord op al uw vragen. Dat kan via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

CORONA PROMO: Rinse and wash buckets workstuff, mafra droogdoek en washpad, 1l Primus decontaminerende foam shampoo, 1l Purifica foam shampoo, 500 ml semper PH shampoo ( 3 PH wash system) en een foam gun Karcher... Nu aan 190 € ipv 230 €!!! Be quick... Zolang de vooraad strekt